Rulouri din piept de pui invelite cu prosciutto

de corina241 in Pui, 7 Oct 2010 | 12829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 7-8 felii de kaiser (sau sunculita)
  • 150g ciuperci
  • 7-8 felii cascaval
  • 1 ardei gogosar
  • mustar
  • sare piper
  • prosciutto crudo feliat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui invelite cu prosciutto:

pieptul de pui se feliaza subtire si obtinem 7-8 bucati pe care le batem usor ca pentru snitele.

punem sare si piper dupa gust si ungem cu mustar fiecare felie de carne,apoi punem pe rand 1 felie de cascaval,una de kaiser si alta de ardei gogosar taiat fideluta,apoi cateva ciuperci taiate marunt.

''impachetam'' usor,iar la final punem imprejur o fasie de prosciutto peste ruloul format.

in cuptorul incins punem o tava cu  folie de aluminiu peste care asezam rulourile  si le lasam 30 min la 180°.se poate servi cu orice garnitura doriti.pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

eu am servit rulourile impreuna cu salata verde si cartofi gratinati(frantuzesti)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui invelite cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui Stroganoff